top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIlse Zijlstra

Yogavideo: toch ontspannen in de kindhouding (balasana)

Zelf gebruik ik de kindhouding (balasana) vaak als een houding om in te ontspannen tijdens mijn yogalessen. Maar niet voor iedereen is deze houding ontspannend. Daarom deze keer een video op de blog waarin ik de kindhouding met je doorneem. Ik leg de houding uit en geef meerdere opties hoe je deze houding voor jezelf kunt aanpassen zodat je toch kan ontspannen. Kijk per moment welke variant van de houding bij jou past. Ook kan je nog spelen met de positie van je benen. In de video geef ik aan: leg je knieën zo breed als je yogamatje maar je kan je knieën ook dichterbij elkaar brengen en voelen wat dit met de houding voor je doet.Vind jij de kindhouding een fijne houding? Ik vind het leuk als je het me laat weten! En laat ook vooral weten wat je van de video vindt en of ik meer van dit soort video's mag maken.


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post

Contact

Tel: 06 29594987

  • Instagram
Post: Contact
bottom of page