top of page
Ilse Zijlstra

Over mij

Ik ben Ilse Zijlstra, het gezicht achter Belevenslust. Ik geloof dat jij de belangrijkste persoon in jouw leven bent en dat je je leven mag beleven zoals jij dat wilt en op een manier die volledig bij jou past. Je leeft nu! BELEEF jouw leven!

Toegepast Psycholoog BSc

Yogadocent

Ilse: Over mij

Waar mijn sterke missie vandaan komt? Mijn missie om jou te inspireren en te helpen om positief en echt jouw leven te beleven?

Ik ben op mijn veertiende ernstig ziek geworden. Er werd bij mij een hersentumor geconstateerd. En ik kan je vertellen: je wereld stort in op zo'n moment. Mijn hele toekomst werd in één klap onzeker en ik werd bang. Hoe oud zal ik worden? Zal ik ooit volwassen worden? Zal ik ooit op mezelf gaan wonen?

Ik werd bang, ik wilde blijven leven!

 

Ik heb vele behandelingen moeten ondergaan, veel angst en onzekerheid gehad. En nu, zo'n twaalf jaar later, kan ik zeggen dat het al een aantal jaar goed met me gaat! De tumor is niet helemaal weg maar is onder controle en ik merk er niks van. Het gaat goed met me.

 

Door wat ik heb mee gemaakt, ben ik me bewust geworden. Het heeft mijn ogen geopend: ik leef maar één keer!! En ik wil dit leven beleven zoals ik dat wil! Het is mijn leven en ik wil genieten! Mooie dingen beleven en zien. Liefde voelen en dingen doen waar ik blij van word. En dit gun ik jou ook! Dat jij je leven gaat beleven zoals jij dat wilt. Want je LEEFT! 

Ilse Zijlstra Waar ik blij van word

Opleidingen

  • Toegepaste Psychologie - Hanze Hogeschool 2014-2019

  • Hatha yoga opleiding 200 uurs - Open Yoga 2020

  • Breathwork training 25 uur - Open Yoga 2023

  • Hands-on Assist training 25 uur- Open yoga 2024

In het licht of in de schaduw leven

Op mijn Instagram deel ik veel van mijn dagelijkse geluksmomentjes en leer je me nog beter kennen!

Ik ben opgeleid als Toegepast Psycholoog waarbij ik me met name richt op de Positieve Psychologie. Ik kwam er tijdens mijn studie achter dat er een hele wetenschap bestaat over positief in het leven staan! Dat is toch fantastisch? Daarnaast heb ik mijn 200 uurs hatha yoga docenten opleiding afgerond en geef ik het cadeau van yoga graag aan je door.

bottom of page