Coaching

Ontdek welke stappen jij kan zetten zodat jij jouw leven echt gaat beleven

Tijdens de coaching gaan we zorgen dat jij erachter komt welke stappen jij kan zetten zodat jij jouw leven echt gaat beleven zoals jij dat wil. Misschien laat je je nu nog beïnvloeden door wat je denkt dat anderen van jou verlangen, weet je niet zo goed wat je zelf wilt of hoe jij jouw leven echt kunt gaan beleven. Ik help je hier graag bij.

 

Ik luister aandachtig, stel vragen en reik je praktische handvatten aan zodat je ook na de coaching zelf aan de slag kan. Ik maak gebruik van verschillende gespreksmethodieken en de positieve psychologie staat centraal. Je wordt gecoacht op een liefdevolle en aandachtige manier. 

Vormen van coaching: wandelcoaching, 1 op 1 coaching of online coaching

 

De coaching is geschikt voor jou als:

Je voelt dat je meer uit het leven wil halen dan je nu doet

Je echt stappen wil zetten naar een positief leven

Je meer wil genieten van je dagen

Je NU wil leven

Je jouw gedachten om wil leren buigen naar helpende gedachten 

Ervaringen

"Ik vond het super fijn om met Ilse te wandelen en mijn zorgen en gedachten te bespreken. Ilse luistert goed, stelt open vragen en is heel rustig. Dat maakte dat ik me meteen op m'n gemak voelde en eigenlijk alles wel met haar durfde te delen. Ze liet me door middel van theorie en een oefening een hele andere kant van de situatie zien, waar ik weer mee verder kon. Daarnaast is het wandelen in de buitenlucht erg fijn, en heb je het idee dat je meteen al (letterlijk) vooruit komt!"

"De wandelcoach sessie met Ilse was heel fijn! Ze stelde goede vragen, en wist goed door te vragen op bepaalde onderwerpen. Ze heeft me geholpen een positieve zin te formuleren waar ik nu vaker op terug kan komen. Bijzonder hoe we in relatief korte tijd wel echt al tot iets kwamen! Het wandelen vond ik ook erg fijn, dat voegde iets ontspannends toe aan het gesprek. Ik merkte na afloop dat ik meer rust had."

"Het is fijn om met iemand te praten die iets verder van me af staat. En iemand die niet alleen maar adviezen geeft die vaak negatief zijn. Je luisterde echt en gaf me tips waar ik echt iets aan heb."

 
IMG_1248.jpg

Wandelcoaching

Heb jij soms het gevoel dat je vastzit? Dat je niet weet welke stappen je kan zetten maar je weet dat een positiever leven dichtbij is? Ik ga graag samen met jou op pad om erachter te komen welke stappen jij kunt zetten! Doordat we buiten in de natuur zijn en in beweging zijn, krijg je het gevoel dat je letterlijk vooruit komt. Na afloop weet je welke praktische stappen jij kunt zetten om jouw leven echt te beleven zoals jij dat wilt.

Kosten per sessie: NU €59,- incl. BTW

Gemiddeld duurt een sessie anderhalf uur.

De wandelcoaching vindt plaats in Sneek.

 
Belevenslust online coaching.JPG

Online coaching

Wil jij graag snel aan de slag om jouw leven echt te gaan beleven? En woon je niet in de buurt? Dan is online coaching erg geschikt voor jou! We hebben contact via Zoom of via Whatsapp videobellen. 

8 weeks online coaching

Tijdens het 8 weeks online coaching traject hebben we tweewekelijks contact met elkaar via Zoom of Whatsapp videobellen. Tussendoor krijg je tips en oefeningen waar je mee aan de slag kunt. Ik ben er voor je als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

Kosten 8 weeks online coaching: NU €150,- incl. BTW (ipv €273,-)

 

Contact

Tel: 06 29594987

  • Instagram
 

©2020 door Ilse Zijlstra van Belevenslust
Foto's en teksten zijn eigendom van Ilse Zijlstra