Coaching

Ontdek welke stappen jij kan zetten zodat jij jouw leven echt gaat beleven

Tijdens de coaching gaan we zorgen dat jij erachter komt welke stappen jij kan zetten zodat jij jouw leven echt gaat beleven zoals jij dat wilt. Misschien laat je je nu nog beïnvloeden door wat je denkt dat anderen van jou verlangen, weet je niet zo goed wat je zelf wilt of hoe jij jouw leven echt kunt gaan beleven. Ik help je hier graag bij.

 

Ik luister aandachtig, stel vragen en reik je praktische handvatten aan zodat je ook na de coaching zelf aan de slag kan. Ik maak gebruik van verschillende gespreksmethodieken en de positieve psychologie staat centraal. Je wordt gecoacht op een liefdevolle en aandachtige manier. 

Plan een kennismakingsgesprek en dan kijken we samen of de wandelcoaching iets voor jou is.

 

Herken jij:

 • Dat je meer uit het leven en jezelf wilt halen?
   

 • Dat je het lastig vindt om positief te blijven nu er zoveel op je af komt?
   

 • Dat je altijd voor iedereen klaar staat en niet aan jezelf toekomt?
   

 • Dat je soms gewoon even niet weet wat je nou wilt?

Wandelcoaching is een mooie  manier om hiermee aan de slag te gaan

Ervaringen

"Ik vond het super fijn om met Ilse te wandelen en mijn zorgen en gedachten te bespreken. Ilse luistert goed, stelt open vragen en is heel rustig. Dat maakte dat ik me meteen op m'n gemak voelde en eigenlijk alles wel met haar durfde te delen. Ze liet me door middel van theorie en een oefening een hele andere kant van de situatie zien, waar ik weer mee verder kon. Daarnaast is het wandelen in de buitenlucht erg fijn, en heb je het idee dat je meteen al (letterlijk) vooruit komt!"

"De wandelcoach sessie met Ilse was heel fijn! Ze stelde goede vragen, en wist goed door te vragen op bepaalde onderwerpen. Ze heeft me geholpen een positieve zin te formuleren waar ik nu vaker op terug kan komen. Bijzonder hoe we in relatief korte tijd wel echt al tot iets kwamen! Het wandelen vond ik ook erg fijn, dat voegde iets ontspannends toe aan het gesprek. Ik merkte na afloop dat ik meer rust had."

"Ik had nooit gedacht dat ik in zo'n korte tijd zulke grote stappen zou kunnen zetten en dit echt mede dankzij jou! Dank je wel hiervoor! Je bent een erg fijn persoon om mee te praten. Ik moest wel aan het begin van de eerste wandelcoaching wennen om zo open te zijn, maar ik voelde mij al snel vertrouwd bij je. Hierdoor durfde ik mijn emoties te tonen en mij volledig open te stellen."

 
IMG_1248.jpg

Wandelcoaching

Heb jij soms het gevoel dat je vastzit? Dat je niet weet welke stappen je kan zetten maar je weet dat een positiever leven dichtbij is? Ik ga graag samen met jou op pad om erachter te komen welke stappen jij kunt zetten! Doordat we buiten in de natuur zijn en in beweging zijn, krijg je het gevoel dat je letterlijk vooruit komt. Na afloop weet je welke praktische stappen jij kunt zetten om jouw leven echt te beleven zoals jij dat wilt.

Kosten per sessie: €95,- incl. BTW

Gemiddeld duurt een sessie 75 minuten.

De wandelcoaching vindt plaats in Sneek.

 
 
Belevenslust online coaching.JPG

Wandelcoach traject

Wil jij nu eindelijk echt kiezen voor jezelf en leven op een manier die volledig bij jou past?​ Kies dan voor het wandelcoach traject.

Het wandelcoach traject:

 • Vier wandelingen van elk gemiddeld 75 minuten

 • Tussendoor krijg je oefeningen waar je zelf meteen mee aan de slag kunt

 • Tussendoor hebben we contact en mag je me al je vragen stellen 

Kosten van het wandelcoachtraject: €350 incl. BTW

Contact

Tel: 06 29594987

 • Instagram
 

©2020 door Ilse Zijlstra van Belevenslust
Foto's en teksten zijn eigendom van Ilse Zijlstra