top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIlse Zijlstra

Cadeautje: heerlijke hatha yogales om je lichaam los te maken

Bijgewerkt op: 2 aug. 2021

Iedere dinsdagavond en vrijdagochtend geef ik online yogalessen via Zoom. Dit vind ik fantastisch om te doen! En omdat ik jullie tijdens mijn twee weken vakantie begin augustus niet zonder yoga wil laten zitten, heb ik een complete yogales voor je opgenomen. De les duurt een uur en het is een heerlijke les die je op ieder moment van de dag kunt doen om je lichaam lekker los te maken.


Veel plezier met de yogales! Laat je me weten als je de les gedaan hebt? Vind ik ontzettend leuk! En wil je vaker yoga doen? Iedere dinsdagavond en iedere vrijdagochtend kun je een live les meedoen via Zoom (na mijn vakantie weer). En vanaf 23 augustus geef ik live yogalessen in Sneek! Voor meer informatie en je aanmelden klik hier.


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post

Contact

Tel: 06 29594987

  • Instagram
Post: Contact
bottom of page