Yoga

Doelen stellen 2021.JPG

Iedere keer als ik yoga doe, voelt het als een cadeau aan mezelf. Een cadeau aan mijn mind en mijn lichaam.

 

En wat vind ik het fantastisch dat ik dit cadeau aan jou mee kan geven in de lessen die ik aanbied.

Ik geef online hatha yogalessen van een uur op dinsdagavond om 19:30 uur en op vrijdagochtend om 8:30 uur via Zoom. En iedere maandagavond van 20:00 tot 21:00 uur live in De Spil in Sneek.

 

Boek hieronder jouw losse les of een lessenkaart met korting. Ik geef je graag het cadeau van yoga.

Een proefles meedoen? Gebruik de code 'onlineproefles' voor een gratis online yogales! Of gebruik de code 'proefles' en je betaalt maar €5,- voor een live les in Sneek.

Reacties

Positieve reacties yoga Belevenslust.png

Veelgestelde vragen

  • Zijn de lessen geschikt voor beginners?

Ja zeker! Tijdens de les wordt veel aandacht besteed aan de basis van de houdingen. En ik geef verschillende opties voor de houdingen zodat je kan kiezen wat bij je past op dit moment.

  • Moet ik lenig zijn voor yoga?

Nee! Hoe lenig je lichaam is, maakt niks uit. Ik heb eens de uitspraak gehoord: "Als je kan ademen, kan je yoga doen" en dat vind ik wel een hele mooie uitgangsbasis. Je hoeft niet lenig te zijn en dit is ook niet het doel van de lessen. Uiteraard zal je merken naarmate je vaker yoga doet dat je lichaam wel soepeler wordt.

  • Kan ik meedoen als ik lichamelijke klachten heb?

Yoga kan juist helpen bij verschillende klachten en verlichting bieden. Daarnaast werk je eraan om jouw lichaam sterker te maken. Maar ik kan jouw lichaam en jouw klachten niet voelen. Luister altijd goed naar jouw eigen lichaam! Je mag best wat ongemak voelen maar je wilt geen pijn ervaren tijdens houdingen. Geef van te voren bij mij aan of je lichamelijke klachten ervaart zodat we hier samen rekening mee kunnen houden.

  • Kan ik meedoen als ik zwanger ben?

Yoga bij zwangerschap vraagt om aanpassingen en aandacht voor jou en je zwangere lichaam. Er bestaan fantastische docenten die zwangerschapsyoga geven en ik raad ook altijd aan om yoga te doen die speciaal bedoeld is voor jou en je zwangere lichaam.

  • Als ik een lessenkaart aanschaf, moet ik een datum aangeven, klopt dit?

Ja dit klopt! Je geeft de datum aan waarop je begint met je lessenkaart. Daarna is je lessenkaart geldig voor het aantal keer binnen de aangegeven termijn. Je kunt zelf besluiten wanneer je komt. Heb je een lessenkaart voor de online lessen? Laat mij dan van te voren weten of je wel of niet aanwezig zult zijn.

  • Ik heb geen matje, kan ik meedoen?

Ja natuurlijk! Bij de live lessen heb ik een aantal matjes beschikbaar voor als je geen matje hebt. Doe je online mee met een yogales? Je kan de les ook meedoen op een tapijt of een kleedje. Zorg er wel voor dat je niet uitglijdt tijdens de staande houdingen.

  • Hoe werkt het met de online lessen? Krijg ik een link?

De online yogalessen worden gegeven via het programma Zoom. Ik raad je aan dit programma van te voren te installeren op je laptop of tablet. Je ontvangt 30 minuten voor de les begint de Zoomlink waarmee je de les kunt volgen.

Contact

Tel: 06 29594987

  • Instagram