top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIlse Zijlstra

Natuurcadeau

Juist in tijden van onzekerheid, stress en angst is het zo waardevol om je te focussen op de kleine en de mooie dingen. Zelf leerde ik dit toen mijn toekomst in 1 klap onzeker werd op mijn veertiende. Ineens realiseerde ik me dat het leven niet over de grote dingen gaat. Die grote dingen in de toekomst waarvan je verwacht dat ze je gelukkig zullen maken.


Misschien zullen deze dingen niet eens op je pad komen. Waar wacht je dan eigenlijk op? Nee, je hoeft niet te wachten op die grote dingen in de toekomst.


Probeer je te focussen op het nu. Op de grote maar vooral ook de kleine dingen om je heen. Wat is er nu goed? Wat is er mooi? Neem even de tijd. Sta of zit stil met beide voeten stevig op de grond. Adem diep in en langzaam uit en geniet van deze mooie zwanen.


Als je er naar op zoek gaat, de mooie dingen in het leven, is er altijd iets te vinden! Zo werken onze hersenen nou eenmaal. En hoe vaker je ernaar op zoek gaat, hoe meer goede dingen je zult opmerken en hoe makkelijker het voor je wordt om dit op te merken. Focus je op de kleine en de mooie dingen in het leven.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post

Contact

Tel: 06 29594987

  • Instagram
Post: Contact
bottom of page