IMG_9770.JPG

Beleef jouw leven

De training waarin jij erachter gaat komen wat jij echt wilt beleven in jouw leven en welke stappen je hiervoor kunt zetten!

Afgelopen jaar zou jouw jaar worden. Toch? En is dit jouw jaar geworden? Of voel je dat je nog niet alles uit jezelf hebt gehaald en er volledig voor bent gegaan?
Hoe lang wacht je nog? Wanneer wordt het wel jouw jaar? Stel je dromen niet langer uit en beleef jouw leven zoals jij dat wilt en op een manier die volledig bij jou past!

Herken je deze uitspraken bij jezelf?
 

​"Als ik genoeg geld heb verdiend, dan ga ik mijn dromen achterna" 

"Als de kinderen groot zijn, kies ik eindelijk voor mezelf" 

"Ik voel dat er meer in mij en in het leven zit! Is nu de juiste tijd hiervoor?" 

"Ik heb het al zo druk, die dromen komen wel als het rustiger is" 

Ben je klaar met deze excuses omdat je voelt dat er meer in jou en het leven zit?

Doe mee met de training

Beleef jouw leven

Is dit het nou?.JPG

Ik snap je. De tijd gaat snel en je hebt het gevoel dat je geleefd wordt. Je bent druk druk druk met van alles en nog wat behalve met jouw leven beleven zoals jij dat wilt! Je staat voor iedereen klaar en die droom die je ooit had is ver naar de achtergrond verdwenen. Wat was je droom ook al weer? Door de drukte van de dag ben je die uit het oog verloren. Je geniet niet meer van de dagen en het leven lijkt voorbij te vliegen. Geen wonder ook in deze drukke tijd waarin we leven. Er wordt veel van ons verwacht en er lijkt weinig tijd te zijn voor jouw dromen en voor wat jij wilt.

Maar als je heel eerlijk bent, is dat niet het aller belangrijkst in jouw leven? Doen wat jou blij maakt? Je leven zo beleven dat het je energie oplevert in plaats van dat het alleen maar energie kost? Het is jouw leven! Deze winter mag je weer even stil staan en ontdekken wat jouw dromen zijn! Wat is het dat jij echt wilt in je leven? En wat mag je hiervoor doen?

Training beleef jouw leven.JPG

Hoe werkt het?

Je volgt de training op een besloten Instagramaccount. Hier komen de video's en informatie op. De werkboeken met daarin de oefeningen en de vragen kun je downloaden via een link die je na je bestelling ontvangt.

Na inschrijving kun je gelijk beginnen met de training en tot eind april 2022 behoud je toegang tot het besloten Instagramaccount. De werkboeken behoud je tot je beschikking en kan je dus ook na de training gebruiken!

IMG_0333.jpg

Reacties

Review beleef jouw leven
Review beleef jouw leven
Review Beleef jouw leven