ICGN419-6046.jpg

Training

Op een praktische manier aan de slag

Er zijn verschillende mogelijkheden voor trainingen. Zo loopt op dit moment een training via Instagram waarin jij erachter gaat komen wat je in 2021 wilt beleven en welke stappen je hiervoor kunt zetten. Hieronder vind je meer informatie over deze training.


Daarnaast geef ik ook trainingen op locatie en op aanvraag.  
Wanneer je een mail hebt gestuurd met een aanvraag, neem ik contact met je op en kijken we samen hoe ik een training voor jou/ jullie kan ontwikkelen.

 
IMG_9770.JPG

Beleef jouw leven 2021

Een training waarin jij erachter gaat komen wat jij in 2021 wilt beleven en ervaren en welke stappen je hiervoor kunt zetten.

Wil jij van 2021 jouw jaar maken?

Dit nieuwe jaar beleven op een manier die echt bij jou past?

De Instagram training Beleef jouw leven 2021 gaat je hierbij helpen!

 

 In de training besteden we aandacht aan:

  • Reflecteren op 2020

  • Wat jij wilt

  • Wat JIJ echt wilt

  • Wat jij ECHT wilt

  • Jouw overtuigingen 

  • Welke stappen jij kunt zetten

  • En hoe jij daadwerkelijk deze stappen gaat zetten

IMG_5272.JPG
_MG_2227.jpg

Hoe werkt het?

Je volgt de training op een besloten Instagramaccount. Hier komen de video's en informatie op. Via je mail krijg je de werkboeken met oefeningen en de vragen.

Tot en met een bepaalde datum behoud je toegang tot het besloten Instagramaccount. De vragen in de werkboeken behoud je tot je beschikking en kan je dus ook na de training gebruiken!

IMG_0333.jpg
 

Ervaringen

"Ik vind de opdrachten fijn, niet te groot. Het zijn wel grote dingen om over na te denken, maar dat is precies waar ik deze periode mee bezig ben zo aan het begin van het jaar. Ik vind het heel duidelijk op elkaar aansluiten, ik kom elke keer een stukje verder met een route uitstippelen. Gaat van overweldigend naar gestructureerde doelen en concrete stappen. Dus eigenlijk in het kort: Superfijne curcus!"

"Het zijn echt leuke oefeningen!"

"Ik heb echt veel aan je cursus gehad! Heel blij mee!"

Meld je hieronder aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan als eerste alle informatie over de nieuwste training Beleef jouw leven. En je krijgt als eerst de mogelijkheid om je aan te melden!

Ik zou het fantastisch vinden als je mee doet! 

IMG_0185.JPG
 

Contact

Tel: 06 29594987

  • Instagram