top of page

Yoga & Positieve
Psychologie

Uit je hoofd, in je lichaam

Ilse Zijlstra Belevenslust

Momentje voor jezelf

Ontspanning

Lekker in je vel

Je staat constant 'aan'

Je weet niet meer beter, je staat constant 'aan'. Je gaat maar door in de ratrace van het leven en je hoort jezelf zeggen: "mijn tijd komt nog wel".

Terwijl je verlangt naar een moment van rust, voel je spanning in je lichaam en je geest. Je gedachten gaan alle kanten op.

Maar het is moeilijk om voor jezelf te kiezen. Je zet jezelf zo gemakkelijk op plek 10 met als gevolg dat je teveel 'aan' staat. Dit geeft onrust, stress en zelfs fysieke ongemakken.

Stap even uit die ratrace

1

Meld je hieronder aan voor een proefles

2

Volg een online of offline hatha yogales bij Ilse

3

Ervaar de rust en ontspanning door deze yogales

Ik geloof dat jij de belangrijkste persoon in jouw leven bent

 Ilse Zijlstra

Ilse in een yogahouding

Beleef jouw leven

Op mijn veertiende werd er bij mij een hersentumor geconstateerd. En ik kan je vertellen, op zo'n moment stort je wereld in. Ik wilde blijven leven! Nu bijna dertien jaar later kan ik zeggen dat het al een aantal jaar goed met me gaat. De tumor is niet helemaal weg maar is stabiel en onder controle.

Dit heeft mijn ogen geopend: ik leef maar één keer! En ik wil dit leven beleven zoals ik dat wil. Liefde voelen en dingen doen waar ik blij van word. En één van die dingen is yoga.

Ik ben opgeleid als Toegepast Psycholoog waarbij ik me met name richt op de Positieve Psychologie. Daarnaast heb ik mijn 200-uurs Hatha yoga docentenopleiding afgerond. En geef ik het cadeau van yoga graag aan je door.

Ervaringen van mijn klanten

"Tijdens de yogalessen van Ilse is er tijd om echt aandacht te geven aan mijn lichaam. De bewegingen en houdingen nodigen uit om spanning los te laten. Ik ben scherper in mijn werk, heb meer energie en voel mij veel meer ontspannen!"

Marit Nieboer - Klapwijk

"Ik heb de neiging om snel en veel in mijn hoofd te zitten en yoga helpt mij om weer in contact met mijn lichaam en even stil te staan. En daarnaast vind ik dankzij yoga het vertrouwen in mijn lichaam weer terug."

Charrissa Groen

"Ik ben super blij met jouw lessen. Als ik hier niet mee was begonnen, was ik waarschijnlijk weer in een negatieve spiraal terechtgekomen. Ik zit door de yoga minder in mijn hoofd, ervaar meer rust en lijk minder onverklaarbare lichamelijke pijntjes te hebben."

Kristel Hoogendoorn

Een momentje voor jezelf

Bij Belevenslust weten we dat je graag ontspannen wil leven. Om dat te kunnen, heb je meer rustmomenten nodig.
 

Het probleem is dat je vaak teveel in je hoofd zit, waardoor je je gestrest voelt. Ik geloof dat jij de belangrijkste persoon in je leven bent. Maar ik begrijp ook dat je jezelf in alle drukte gemakkelijk op plek 10 zet.
 

Dat is waarom ik óók online yogalessen geef. Geen reistijd en lekker in je veilige, vertrouwde omgeving.
 

Dit is hoe het werkt: Boek je proefles. Ervaar hoe je van je hoofd naar je lichaam gaat en voel de rust en ontspanning na afloop.
 

Dus, meld je aan voor een proefles, stap uit de ratrace waarin je constant 'aan' staat en gun jezelf in plaats daarvan een moment van aandacht voor je lichaam en geest.

Pure ontspanning voor lichaam en geest

Uit je hoofd, in je lichaam

Rustmoment in jouw hectische week

Leven vanuit je hart en intuïtie

Beter kunnen omgaan met moeilijkheden in je dagelijks leven

Minder lichamelijke klachten

Weer vertrouwen in je eigen lichaam

Besteed NU aandacht aan jezelf

Ontspannen door yoga

Je mag een moment voor jezelf nemen

bottom of page