top of page
Liefde voor jezelf yoga

Moment voor jezelf

Verbinding

Rust in je lichaam
en je hoofd

Zenochtend Zelfliefde

Een ochtend helemaal alleen voor jou

Let op: de eerste Zenochtend Zelfliefde van 28 januari is vol!

Houd de website en Instagram in de gaten voor de volgende editie.

Wordt het niet eens tijd dat je voor jezelf gaat kiezen?
Stel je voor: in januari een zaterdagochtend helemaal voor jou. We duiken in het thema zelfliefde, we doen yoga, je gaat de verbinding weer voelen met jezelf en ontdekken wat zelfliefde voor jou betekent en hoe je dit meer kunt gaan voelen.

De ochtend zal bestaan uit een ontspannende yogales en we doen een aantal mooie oefeningen waarbij je naar jezelf mag luisteren en die waardevolle inzichten zullen brengen.

Stap even uit die ratrace

1

Meld je hieronder aan voor de Zenochtend Zelfliefde

2

Ervaar een ontspannende ochtend helemaal voor jou 

3

Ervaar de rust en de zelfliefde die deze ochtend je heeft gebracht

"Ik heb de neiging om snel en veel in mijn hoofd te zitten en yoga helpt mij om weer in contact met mijn lichaam en even stil te staan. En daarnaast vind ik dankzij yoga het vertrouwen in mijn lichaam weer terug."

Charrissa Groen

Mensen kunnen op jou rekenen, je staat altijd voor iedereen klaar. Maar hierdoor vergeet je jezelf, langzaam aan ben je de verbinding met jezelf kwijtgeraakt.

Tijd om deze verbinding met jezelf weer te gaan voelen! Te ontdekken wat voor jou belangrijk is en hoe je hier meer naar kunt luisteren. Tijd om jezelf weer een prioriteit te gaan maken! Laten we tijdens de Zenochtend Zelfliefde een begin maken.

De Zenochtend Zelfliefde is voor jou als je:
 

 • Voelt dat je meer voor jezelf mag kiezen

 • Zin hebt om te ontspannen

 • Voelt dat je jezelf eindelijk tot een prioriteit mag maken

 • Je geluk aan het uitstellen bent

 • Meer in verbinding met jezelf wilt komen

 • Jezelf eindelijk een moment gunt helemaal voor jou

Veelgestelde vragen

 • Ik heb nog nooit yoga gedaan, kan ik meedoen?

Dat geeft niks! Je bent welkom. De yogales die we doen is heel laagdrempelig en geschikt voor ieder niveau.

 • Ik vind het best spannend!

Dat snap ik helemaal! Dit gevoel mag er zijn. Ik vind het belangrijk dat je je veilig in de groep voelt dus ik besteed hier tijdens al mijn trainingen en zenmomenten aandacht aan. En ik beloof je dat als je je volledig in zet, het een hele mooie ochtend voor je gaat worden waar je veel waardevolle inzichten uit zult halen.

 • Welke oefeningen gaan we doen?

Heel eerlijk, dat weet ik ook nog niet! Op basis van al mijn kennis en ervaring heb ik een aantal hele waardevolle oefeningen geselecteerd. Afhankelijk van de ochtend zelf en de behoefte van de groep, zullen de oefeningen worden gekozen.

 • Is de locatie makkelijk te bereiken?

Kom je met de trein? Het treinstation van Sneek is slechts op 10 minuten lopen. Kom je met de auto? De locatie is makkelijk te vinden vanaf de snelweg. En er zijn meerdere parkeerplekken voor de deur.

 • Kan ik meedoen als ik lichamelijke klachten heb?

Yoga kan juist helpen bij verschillende klachten en verlichting bieden. De les zal een ontspannende les zijn waarbij luisteren naar je lichaam centraal staat en ik wil je uitnodigen dit ook vooral te doen. Daarnaast werk je met yoga eraan om jouw lichaam sterker te maken. Maar ik kan jouw lichaam en jouw klachten niet voelen. Luister altijd goed naar jouw eigen lichaam! Je mag best wat ongemak voelen maar je wilt geen pijn ervaren tijdens houdingen. Geef van te voren bij mij aan of je lichamelijke klachten ervaart zodat we hier samen rekening mee kunnen houden.

bottom of page