top of page
Liefde voor jezelf yoga

Moment voor jezelf

Verbinding

Rust in je lichaam
en je hoofd

Zenochtend

Een ontspannen ochtend helemaal alleen voor jou

Je staat altijd voor iedereen klaar, bent druk druk druk en probeert alle ballen in de lucht te houden. Wordt het niet eens tijd dat je voor jezelf gaat kiezen en jezelf een moment rust gunt?


Stel je voor: in maart een zaterdagochtend helemaal voor jou. We beginnen met een ontspannende yogales, je gaat de verbinding weer voelen met jezelf en ontdekken wat belangrijk is voor jou in het leven en hoe je hier meer tijd voor kan vrijmaken.

De ochtend zal bestaan uit een ontspannende yogales en we doen een aantal mooie oefeningen waarbij je naar jezelf mag luisteren en die waardevolle inzichten zullen brengen.

Stap even uit die ratrace

1

Meld je hieronder aan voor de Zenochtend

2

Ervaar een ontspannende ochtend helemaal voor jou 

3

Ervaar de rust en de zelfliefde die deze ochtend je heeft gebracht

Ilse deed de zenochtend met veel passie, liefde en aandacht. Deze yoga is een erg fijn & toegankelijk als je hier nieuw in bent om mee kennis te maken. Het heeft me meer ontspannenheid en rust gebracht. Zeker voor die dag! En ook om dit bewuste momentje vaker toe te passen.

Rachel Hibma - Food your thought

Mensen kunnen op jou rekenen, je staat altijd voor iedereen klaar. Maar hierdoor vergeet je jezelf, langzaam aan ben je de verbinding met jezelf kwijtgeraakt.

Tijd om deze verbinding met jezelf weer te gaan voelen! Te ontdekken wat voor jou belangrijk is en hoe je hier meer naar kunt luisteren. Tijd om jezelf weer een prioriteit te gaan maken! Laten we tijdens de Zenochtend een begin maken.

De Zenochtend is voor jou als je:
 

 • Voelt dat je meer voor jezelf mag kiezen

 • Zin hebt om te ontspannen

 • Voelt dat je jezelf eindelijk tot een prioriteit mag maken

 • Je geluk aan het uitstellen bent

 • Meer in verbinding met jezelf wilt komen

 • Jezelf eindelijk een moment gunt helemaal voor jou

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.

Veelgestelde vragen

 • Ik heb nog nooit yoga gedaan, kan ik meedoen?

Dat geeft niks! Je bent welkom. De yogales die we doen is heel laagdrempelig en geschikt voor ieder niveau.

 • Ik vind het best spannend!

Dat snap ik helemaal! Dit gevoel mag er zijn. Ik vind het belangrijk dat je je veilig in de groep voelt dus ik besteed hier tijdens al mijn trainingen en zenmomenten aandacht aan. En ik beloof je dat als je je volledig in zet, het een hele mooie ochtend voor je gaat worden waar je veel waardevolle inzichten uit zult halen.

 • Welke oefeningen gaan we doen?

Heel eerlijk, dat weet ik ook nog niet! Op basis van al mijn kennis en ervaring heb ik een aantal hele waardevolle oefeningen geselecteerd. Afhankelijk van de ochtend zelf en de behoefte van de groep, zullen de oefeningen worden gekozen.

 • Is de locatie makkelijk te bereiken?

Kom je met de trein? Het treinstation van Sneek is slechts op 10 minuten lopen. Kom je met de auto? De locatie is makkelijk te vinden vanaf de snelweg. En er zijn meerdere parkeerplekken voor de deur.

 • Kan ik meedoen als ik lichamelijke klachten heb?

Yoga kan juist helpen bij verschillende klachten en verlichting bieden. De les zal een ontspannende les zijn waarbij luisteren naar je lichaam centraal staat en ik wil je uitnodigen dit ook vooral te doen. Daarnaast werk je met yoga eraan om jouw lichaam sterker te maken. Maar ik kan jouw lichaam en jouw klachten niet voelen. Luister altijd goed naar jouw eigen lichaam! Je mag best wat ongemak voelen maar je wilt geen pijn ervaren tijdens houdingen. Geef van te voren bij mij aan of je lichamelijke klachten ervaart zodat we hier samen rekening mee kunnen houden. Vraag daarnaast altijd je arts als je twijfelt.

bottom of page